Форум
Дайте пораду
#11 24.04.2010, 20:05:13 | |
belka
|
Я не розумію, як молодий хлопчина, навіть якщо і рік-два не тренувався, 500 м проходить за 2.30,0. Та з таким часом йдуть жінки-ветерани в категоріїї 40-44 не сидівши в човні більше 20 років. |
#12 25.04.2010, 13:01:43 | |
Velyanyk.S
|
А скажіть якшо в нас не хоче ходити молоде покоління 15-17 років на тренування значить метод тренувань поганий,і то всьо на психіку даве морально,а ше крім того я сам собі такий настрой даю шо я готовий не дуже,і від того я не стараюся виграти. |
#13 25.04.2010, 14:40:43 | |
belka
|
Звичайно, якщо хлопці в 15-17 років відмовляються ходити на тренування, значить тут щось нетак. В Усьому винити лише методику тренування недоцільно,тут потрібно шукати причини, які до цього привели. А вони, в таких випадках, є з обох сторін. А ось з песимістичним настроєм ще ніколи ніхто успіху не досягнув, так само як і з безпідставним оптимізмом. Однак завжди потрібно до справи братися з позитивним настроєм. |
#14 25.04.2010, 22:59:30 | |
Chameleon
|
belka, а ты едеш в этом году в Чернигов ? |
#15 26.04.2010, 15:34:15 | |
Velyanyk.S
|
Мій тренер Теплов В.П.А ти belka як знаєш хто мій тренер шо пишеш.Твій тренер Гривняк.Р.М чи ДЕЦЬ???Але причин нема а хлопці не ходять.У вік 15-17 років хлопці мають ходити бо вони вже зміцніли і виросли для нагрузок.Гребля в них би виховала жорсткість яка би пригодилася на все життя.От взагалі як їм буде потім жити як вони ж людьми стануть і в 25 років будуть слабаки,а дорослий має бути сильний і відважний шоб дати відсіч,ато виростуть такими шо їх будуть бити в 25 років а вони будуть падати не давши здачі.Я вважаю шо то просто завал і їм не світить нічого(абсолютно нічого)Шо їм в такий вік в голові в думках??? |
#16 26.04.2010, 18:52:25 | |
roman skorik
|
Логика железная!!! Тебе надо не на форуме выступать , агитацию в школах проводить! |
#17 26.04.2010, 22:15:18 | |
belka
|
Ні, Chameleon, в Чернігів не їду, хоча б хотілося побувати. |
#18 27.04.2010, 20:31:50 | |
Velyanyk.S
|
На мою думку шо то глухар.Хлопці не хочуть ходити від того шо Мій молодший брат шось там написав по інтернету до Шепелявця шо Петро Теплов створив його сторінку в контакті.А мій менший брат Назар слабенький в колінах.Тренер йому тільки одне словечко сказав і мій брат Назар не захотів ходити бо знає шо він слабак,і шо тільки від одного Теплового слова в нього косяться коліна.а хлопці 94-95 року подивилися на мого Назара і самі заслабли,їх просто психологічною хвилею так вдарило від теплового слова шо їх тоже кинуло на коліна.А я сам ше стараюся виступати.Мій молодший брат чує біль і страх від того тільки шо йому Віталій Теплов сказав йому шоб той не писав дурні по інтернету,бо мій брат менший думає шо він перець великий,спортсмен великий((Як тільки Теплов йому зробив зауваження то в Назара підкосилися коліна і він сказав шо в нього потемніло в очах і він сказав шо він слабак.Йому цікаво гадьонишу сидіти грати ігри по інтернету.А ше був в нас такий хлопець Дружич Юрій 1993 року але він слабий в колінах.А молодший Дружич Сергійко тоже підкосився в колінах,але молодший Дружич жилавий хлопець 1994 року,підтягується на перекладині 30 раз(міг би результат показати).а такий Мох Юра 1995 року тільки може з моїм малим Теплову(Петру)дорікти шо він шось погано робить.Я вважаю шо Теплов.П робе все в міру своїх сил разом зі мною.А всіх тих шо не ходять на тренування і псують атмосферу колективу(включаючи непристйні слова)треба взяти батого і поставити і посікти спину до лікарняного ліжка.Теплов(В.П) він така людина шо мало бє.Йому треба взяти і копати всіх підряд своїх слабаків і свого сина недорозвинутого.Хай мого брата трохи заставе ходити або вижене.В мого тренера всі спортсмени недорозвинуті від того шо він флегматик.Підкажіть чи ви підтримуєте мою думку. |
#19 27.04.2010, 21:06:13 | |
belka
|
Щось тебе Velyanyk.S не туди понесло...ти хоч сам розумієш про що говориш? |
#20 28.04.2010, 15:23:04 | |
Velyanyk.S
|
belka а шо ти маєш на увазі про допомогу''Причини є, просто ні ви, хлопці, ні Віталій Петрович цьогго не усвідомлюєте. Напевно хтось зі сторони і зміг би допомогти розібратися, але я непогано знаю твого тренера, він не прислухається.''в якому смислі допомога???.на мою думку причини спортсмени кожен день найдуть шоб нейти на тренування.одна хмарка на небі і вони вже не йдуть.Кожен старається дорікти тому хто тренується шо він не виграв,а дорікають від того шо самі можуть виграти а той хто виглядає фізично сильний ше не значить шо має силу гребти.а от посадити би молодшого Дружича Сергійка(він підтягується на перекладині 30 раз)шоб сів і шоб виграв по чоловічому а не їхав з самого заду,він ж фіз підготовку має.Я думаю шоб спортсмен був сильним він має розвивати мускулатуру,а не допікати другому шо той має якісь мускули(хто мішає хлопцям розвивати мускулатуру фраєрам великим як вони себе вважають а їм доречі вже виповнилося 15-17 років)І шо ви на це скажете і порадите???(((. |
чтобы создавать сообщения и иметь доступ ко всей информации.